VVB
Huis verhuren aan expats

Huis verhuren aan expats doet u via Verhuur Vastgoedbeheer!

Meer informatie over huis verhuren via VVB of direct uw huis aanbieden? Vul het aanmeldformulier in

Telefonisch

088-7009964

Via mail

2 + 13 =

“Expats zijn hoogopgeleid en genieten een hoog inkomen. Door de tijdelijke aard van hun contract zoeken expats vaak ook een tijdelijke woning.”

Huis verhuren aan expats

Huis verhuren aan expats doet u via Verhuur Vastgoedbeheer! Expats zijn tijdelijke werknemers uit het buitenland. Ze worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het thuisland. Expats zijn hoogopgeleid en genieten een hoog inkomen.

Door de tijdelijke aard van hun contract zoeken expats vaak ook een tijdelijke woning. Hierdoor komt uw woning na de verhuurperiode vrij voor eigen gebruik, verkoop of een nieuwe huurder. Door hun hoge inkomen zijn expats op zoek naar woningen in het duurdere segment die andere huurders niet willen of kunnen betalen. Uw meubels kunt u in veel gevallen laten staan.

 

Huis verhuren aan expats: vastgoedbeheer

Verhuur Vastgoedbeheer zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw verhuurde woning. Door te kiezen voor vastgoedbeheer zorgen wij voor zaken als het versturen van de facturen en het oplossen van kleine technische problemen. U kunt kiezen voor financieel en technisch vastgoedbeheer.

Als u uw woning verhuurt via Verhuur Vastgoedbeheer, kiest u voor een partner die uw wensen vooropstelt. Wij gaan op zoek naar een betrouwbare huurder en screenen deze op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Doordat wij werken met lokale makelaars wordt u altijd geholpen door een makelaar die veel kennis heeft van de lokale markt. Deze weet precies hoe uw woning aangebodenmoet worden.

Wilt u meer informatie over huis verhuren aan expats via Verhuur Vastgoedbeheer of direct uw woning aanbieden? Vul het formulier in of neem contact op via info@verhuurvastgoedbeheer.nl.

“U kunt kiezen voor financieel en technisch vastgoed-beheer.”

Meer informatie over huis verhuren via VVB of direct uw huis aanbieden?

Telefonisch

088-7009964

Via mail

Share This