VVB
huis verhuren

U wilt uw huis verhuren? Dan bent u bij Verhuur Vastgoedbeheer aan het juiste adres!

Meer informatie over huis verhuren via VVB of direct uw huis aanbieden? Vul het aanmeldformulier in.

Telefonisch

088-7009964

Via mail

5 + 13 =

“U kunt bij ons verhuren via de leegstandswet, kamer verhuren, verhuren tijdens vakantie etc.”

Tijdelijke verhuur

“De voordelen van verhuur via de leegstandswet is dat uw zelf de huurprijs mag bepalen.”

U kunt terecht voor verhuur voor onbepaalde en bepaalde tijd en gemeubileerd of ongemeubileerd. Daarnaast kunt u kiezen voor vastgoedbeheer bij VVB. Hierdoor heeft u geen omkijken naar de woning en wordt alles voor u geregeld. Wij bieden technisch en financieel beheer aan. Dit houdt onder andere in dat wij kleine technische problemen helpen oplossen, dat wij de huur voor u innen en dat wij facturen voor u verzenden.

Tijdelijke verhuur

Voor tijdelijke verhuur van uw woning bent u bij Verhuur Vastgoedbeheer aan het juiste adres! U kunt verschillende redenen hebben waarom u uw woning tijdelijk wilt verhuren. Zo kunt u een tweede woning hebben die te koop staat en u gedurende deze periode graag wilt verhuren voor extra inkomsten. Ook kan het zijn dat u tijdelijk in het buitenland verblijft voor een vakantie of voor uw werk. Wat de reden ook is, Verhuur Vastgoedbeheer helpt u met het verhuren van uw woning!

Tijdelijke verhuur koopwoning

Als u uw te koop staande woning tijdelijk wilt verhuren, doet u dit via de leegstandwet. Hierdoor kunt u uw woning te koop laten staan terwijl deze wordt verhuurd en is uw woning minder gevoelig voor vandalisme. U dient een leegstandswet aan te vragen bij uw gemeente, toestemming te vragen bij uw hypotheekverstrekker en uw verzekeraar in te lichten. De voordelen van verhuur via de leegstandswet is dat uw zelf de huurprijs mag bepalen, direct een vergunning voor 5 jaar krijgt en u beperkte huurbescherming hoeft te garanderen in het contract. Hierdoor is het voor u makkelijker de huurperiode op te zeggen als u uw woning heeft verkocht.

Tijdelijke verhuur vakantie

Tijdelijk verhuren tijdens uw verblijf in het buitenland zorgt voor extra inkomsten die u kunt investeren in uw verblijf. Daarnaast staat uw woning niet leeg. Het tijdelijk verhuren van uw woning kan al vanaf 3 maanden. Door te kiezen voor vastgoedbeheer van VVB kunt u optimaal genieten van uw verblijf. Wij bieden financieel en technisch beheer aan. Dit houdt in dat wij onder andere facturen versturen en oplossing bieden bij kleine technische problemen.

Direct kiezen voor tijdelijke verhuur van uw woning? Vul het formulier in en een vestiging bij u in de buurt neemt zo spoedig mogelijk contact op!

“Verhuur Vastgoedbeheer helpt u met het verhuren van uw woning!”

Tijdelijke verhuur vakantie

“U dient een leegstandswetvergunning aan te vragen bij u gemeente en ontvangt direct een voor 5 jaar.”

landelijk netwerk van vestigingen

Koophuis verhuren

Uw koophuis verhuren doet u gemakkelijk via Verhuur Vastgoedbeheer! Het verhuren van uw koophuis kan veel voordelen opleveren. U heeft extra inkomsten en uw woning staat niet leeg. Een koophuis verhuurt u via de leegstandswet. Hierdoor hoeft u maar beperkte huurgarantie te garanderen waardoor u uw woning gewoon te koop kan laten staan. Zodra de woning is verkocht kunt u gemakkelijk de huurperiode beëindigen.

U dient een leegstandswetvergunning aan te vragen bij u gemeente en ontvangt direct een voor 5 jaar. Daarnaast mag u de huurprijs van uw koophuis zelf vaststellen. Wel dient u er rekening meer te houden dat u toestemming nodig heeft van uw hypotheekverstrekker en dat u uw verzekeraar inlicht.

Koophuis verhuren via Verhuur Vastgoedbeheer

Verhuur Vastgoedbeheer gaat voor u op zoek naar een betrouwbare huurder. Deze screenen wij op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Ook wordt er een initiële inspectie van de woning gedaan en stellen wij een degelijk contract op. Daarnaast hebben wij overal in Nederland aangesloten vestigingen. U wordt altijd geholpen door een makelaar met kennis van de lokale markt. Deze weet precies hoe uw woning het beste aangeboden kan worden.

U kunt naast het verhuren van uw koophuis ook kiezen voor vastgoedbeheer bij Verhuur Vastgoedbeheer. Wij bieden technisch en financieel beheer. Dit houdt onder andere in dat wij kleine technische problemen helpen oplossen en dat wij facturen versturen.

Meer informatie over koophuis verhuren of direct uw woning aanbieden via Verhuur Vastgoedbeheer? Neem contact op via info@verhuurvastgoedbeheer.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Koophuis verhuren

“U wordt altijd geholpen door een makelaar met kennis van de lokale markt.”

” U kunt bij ons onder andere kamers, appartementen, studio’s en woonhuizen verhuren.”

Tweede huis verhuren

Een tweede huis verhuren doet u via Verhuur Vastgoedbeheer! Een tweede huis verhuren kan zeer lucratief zijn, ook kunt u er voor kiezen uw te koop staande woning te verhuren om zo dubbele lasten te dekken. Verhuur Vastgoedbeheer vindt een betrouwbare huurder voor u, gescreend op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Ook stellen wij een waterdicht huurcontract op en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht. U kunt bij ons onder andere kamers, appartementen, studio’s en woonhuizen verhuren. Voor bepaalde of onbepaalde tijd, gemeubileerd of ongemeubileerd. Verhuur Vastgoedbeheer heeft een landelijke dekking waardoor u altijd geholpen wordt door een makelaar met veel verstand van de lokale markt.

 

Tweede huis verhuren: investering

Door een tweede huis te kopen en te verhuren kunt u een rendement ontvangen dat kan oplopen tot 8%! Omdat u bij Verhuur Vastgoedbeheer kunt kiezen voor vastgoedbeheer van uw woning hoeft u alleen maar te genieten van uw investering. Het vastgoedbeheer kan op twee manieren: technisch of financieel. Bij financieel beheer doen wij zaken als het innen van de huur en het versturen van facturen. Bij technisch beheer helpen wij bij het oplossen van kleine technische problemen.

Tweede huis verhuren: investering
Waarderings register huurder

 Tweede huis verhuren: leegstandswet

Als u uw te koop staande woning wilt verhuren gaat dit via de leegstandswet. Hierdoor heeft u veel voordelen als verhuurder. Uw woning blijft gewoon te koop staan terwijl u dubbele lasten kunt dekken met de huurinkomsten. Wel dient u rekening te houden met een aantal zaken als u wilt verhuren via de leegstandswet. Zo moet u toestemming hebben van uw kredietverstrekking, dient u een vergunning aan te vragen bij uw gemeente en uw verzekeraar dient op de hoogte te worden gesteld. U krijgt direct een vergunning voor 5 jaar, mag zelf de huurprijs bepalen en hoeft maar beperkte huurbescherming te garanderen.

Meer informatie over tweede huis verhuren via Verhuur Vastgoedbeheer? Vul het formulier in of neem contact op via info@verhuurvastgoedbeheer.nl.

“Een tweede huis kopen en verhuren kunt u een rendement ontvangen dat kan oplopen tot 8%!”

Meer informatie over huis verhuren via VVB of direct uw huis aanbieden?

Telefonisch

088-7009964

Via mail

Share This