Koophuis verhuren

Uw koophuis verhuren doet u gemakkelijk via Verhuur Vastgoedbeheer! Het verhuren van uw koophuis kan veel voordelen opleveren. U heeft extra inkomsten en uw woning staat niet leeg. Een koophuis verhuurt u via de leegstandswet. Hierdoor hoeft u maar beperkte huurgarantie te garanderen waardoor u uw woning gewoon te koop kan laten staan. Zodra de woning is verkocht kunt u gemakkelijk de huurperiode beëindigen. U dient een leegstandswetvergunning aan te vragen bij u gemeente en ontvangt direct een voor 5 jaar. Daarnaast mag u de huurprijs van uw koophuis zelf vaststellen. Wel dient u er rekening meer te houden dat u toestemming nodig heeft van uw hypotheekverstrekker en dat u uw verzekeraar inlicht.

Koophuis verhuren via Verhuur Vastgoedbeheer

Verhuur Vastgoedbeheer gaat voor u op zoek naar een betrouwbare huurder. Deze screenen wij op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Ook wordt er een initiële inspectie van de woning gedaan en stellen wij een degelijk contract op. Daarnaast hebben wij overal in Nederland aangesloten vestigingen. U wordt altijd geholpen door een makelaar met kennis van de lokale markt. Deze weet precies hoe uw woning het beste aangebodenkan worden.

U kunt naast het verhuren van uw koophuis ook kiezen voor vastgoedbeheer bij Verhuur Vastgoedbeheer. Wij bieden technisch en financieel beheer. Dit houdt onder andere in dat wij kleine technische problemen helpen oplossen en dat wij facturen versturen.

Meer informatie over koophuis verhuren of direct uw woning aanbieden via Verhuur Vastgoedbeheer? Neem contact op via info@verhuurvastgoedbeheer.nl of vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Share This