Tijdelijke verhuur

Voor tijdelijke verhuur van uw woning bent u bij Verhuur Vastgoedbeheer aan het juiste adres! U kunt verschillende redenen hebben waarom u uw woning tijdelijk wilt verhuren. Zo kunt u een tweede woning hebben die te koop staat en u gedurende deze periode graag wilt verhuren voor extra inkomsten. Ook kan het zijn dat u tijdelijk in het buitenland verblijft voor een vakantie of voor uw werk. Wat de reden ook is, Verhuur Vastgoedbeheer helpt u met het verhuren van uw woning!

Tijdelijke verhuur koopwoning

Als u uw te koop staande woning tijdelijk wilt verhuren, doet u dit via de leegstandwet. Hierdoor kunt u uw woning te koop laten staan terwijl deze wordt verhuurd en is uw woning minder gevoelig voor vandalisme. U dient een leegstandswet aan te vragen bij uw gemeente, toestemming te vragen bij uw hypotheekverstrekker en uw verzekeraar in te lichten. De voordelen van verhuur via de leegstandswet is dat uw zelf de huurprijs mag bepalen, direct een vergunning voor 5 jaar krijgt en u beperkte huurbescherming hoeft te garanderen in het contract. Hierdoor is het voor u makkelijker de huurperiode op te zeggen als u uw woning heeft verkocht.

Tijdelijke verhuur vakantie

Tijdelijk verhuren tijdens uw verblijf in het buitenland zorgt voor extra inkomsten die u kunt investeren in uw verblijf. Daarnaast staat uw woning niet leeg. Het tijdelijk verhuren van uw woning kan al vanaf 3 maanden. Door te kiezen voor vastgoedbeheer van VVB kunt u optimaal genieten van uw verblijf. Wij bieden financieel en technisch beheer aan. Dit houdt in dat wij onder andere facturen versturen en oplossing bieden bij kleine technische problemen.

Direct kiezen voor tijdelijke verhuur van uw woning? Vul het formulier in en een vestiging bij u in de buurt neemt zo spoedig mogelijk contact op!

Share This