Tweede huis verhuren

Een tweede huis verhuren doet u via Verhuur Vastgoedbeheer! Een tweede huis verhuren kan zeer lucratief zijn, ook kunt u er voor kiezen uw te koop staande woning te verhuren om zo dubbele lasten te dekken. Verhuur Vastgoedbeheer vindt een betrouwbare huurder voor u, gescreend op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Ook stellen wij een waterdicht huurcontract op en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht. U kunt bij ons onder andere kamers, appartementen, studio’s en woonhuizen verhuren. Voor bepaalde of onbepaalde tijd, gemeubileerd of ongemeubileerd. Verhuur Vastgoedbeheer heeft een landelijke dekking waardoor u altijd geholpen wordt door een makelaar met veel verstand van de lokale markt.

Tweede huis verhuren: investering

Door een tweede huis te kopen en te verhuren kunt u een rendement ontvangen dat kan oplopen tot 8%! Omdat u bij Verhuur Vastgoedbeheer kunt kiezen voor vastgoedbeheer van uw woning hoeft u alleen maar te genieten van uw investering. Het vastgoedbeheer kan op twee manieren: technisch of financieel. Bij financieel beheer doen wij zaken als het innen van de huur en het versturen van facturen. Bij technisch beheer helpen wij bij het oplossen van kleine technische problemen.

Tweede huis verhuren: leegstandswet

Als u uw te koop staande woning wilt verhuren gaat dit via de leegstandswet. Hierdoor heeft u veel voordelen als verhuurder. Uw woning blijft gewoon te koop staan terwijl u dubbele lasten kunt dekken met de huurinkomsten. Wel dient u rekening te houden met een aantal zaken als u wilt verhuren via de leegstandswet. Zo moet u toestemming hebben van uw kredietverstrekking, dient u een vergunning aan te vragen bij uw gemeente en uw verzekeraar dient op de hoogte te worden gesteld. U krijgt direct een vergunning voor 5 jaar, mag zelf de huurprijs bepalen en hoeft maar beperkte huurbescherming te garanderen.

Meer informatie over tweede huis verhuren via Verhuur Vastgoedbeheer? Vul het formulier in of neem contact op via info@verhuurvastgoedbeheer.nl.

Share This