vastgoedbeheer
Almere

Almere behoort tot de 10 grootste gemeenten van Nederland toe met bijna 200.000 inwoners. De stad ligt aan het IJmeer, Marketmeer en het Gooimeer.
landelijk netwerk van vestigingen
Almere staat bekend om haar bijzondere architectuur. Voorbeelden hiervan zijn de wijken De Realiteit, De Eenvoud en De Fantasie. Dit zijn cultuurexperimenten van de gemeente waarin de bewoners zelf hun huis hebben ontworpen.

Andere bekende bouwwerken zijn Citadel, De nieuwe bibliotheek en Schaapskooi Vroege Vogelbos. Deze bouwwerken hebben Architectuurprijzen gewonnen.

Vastgoedbeheer Almere: verhuur uw huis

Uw verhuurt uw huis snel via Verhuur Vastgoedbeheer. U wordt geholpen door een lokale makelaar in Almere die u voorziet van informatie. U kunt terecht voor o.a. leegstandswetverhuur, verhuur aan expats, tijdelijke verhuur en gemeubileerd verhuren. Door een actieve marketing hebben wij binnen korte tijd een geschikte huurder gevonden voor uw woning. Deze wordt gecontroleerd op onder andere kredietwaardigheid. Zo hebt u zekerheid over de achtergrond van uw huurder. Daarna wordt er bijvoorbeeld gezorgd voor een inspectie van de woning voor en na de verhuurperiode en een waterdicht contract.

Verhuur Vastgoedbeheer biedt technisch en financieel beheer. Beheer wordt vaak gekozen door verhuurder die een professionele partner zoeken in het beheren van hun woning of zelf niet in staat zijn de woning te beheren (bijvoorbeeld tijdens verblijf in het buitenland).

Wilt u meer informatie over vastgoedbeheer Almere of verhuur uw huis Almere? Vul het formulier in en de desbetreffende makelaar neemt zo spoedig mogelijk contact met u op!

Verhuur
vastgoedbeheer

Uw partner voor financieel en technisch vastgoedbeheer.
Wat kunt u verwachten van een goede beheerder? Welke huurprijs kan ik rekenen?

Allemaal vragen waar een lokaal kantoor bij u in de buurt antwoord op heeft. Vul uw gegevens hiernaast in en wij nemen contact met u op.

Telefonisch

088-7009964

Via mail

Share This