vastgoedbeheer
Den Haag

Voor vastgoedbeheer Den Haag kijkt u op Verhuur Vastgoedbeheer!

landelijk netwerk van vestigingen

Den Haag een stad van internationaal belang, zo zijn de meeste ambassades,het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhofhier gevestigd. Ook heeft Den Haag een belangrijke nationale politieke functie, zo zijn het Parlement en de Nederlandse Regering hier gevestigd.

Bezienswaardigheden in Den Haag zijn bijvoorbeeld het Binnenhof, het Kurhaus, Gevangenenpoort, Paleis Noordeinde en de Ridderzaal. Bekende musea zijn Escher in het Paleis, Mauritshuis, Museon en De Mesdag Collectie.

Vastgoedbeheer Den Haag: verhuur uw woning

Bij Verhuur Vastgoedbeheer kunt u terecht voor het verhuren van uw woning. Door actieve marketing is binnen korte tijd een huurder gevonden. Deze wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, identiteit en antecedenten. Ook doen wij een begin- en eindinspectie van de woning en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht.

Voor financieel en technisch beheer bent u bij ons aan het juiste adres. Vaak gekozen door verhuurders die in het buitenland verblijven of een professionele partner willen in de verhuur van hun woning.

Meer informatie over vastgoedbeheer Den Haag of het verhuren van uw woning Den Haag via Verhuur Vastgoedbeheer? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Verhuur
vastgoedbeheer

Uw partner voor financieel en technisch vastgoedbeheer.
Wat kunt u verwachten van een goede beheerder? Welke huurprijs kan ik rekenen?

Allemaal vragen waar een lokaal kantoor bij u in de buurt antwoord op heeft. Vul uw gegevens hiernaast in en wij nemen contact met u op.

Telefonisch

088-7009964

Via mail

Share This