Vastgoedbeheer Haarlem

Kijk op Verhuur Vastgoedbeheer voor vastgoedbeheer Haarlem!

Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. Het is de dertiende gemeente van Nederland met ruim 155.000 inwoners. Bekende bouwwerken in Haarlem zijn de Vleeshal, het Stadhuis, het Patronaat en de Sint-Bavokerk. In Haarlem vindt u het oudste museum van Nederland: het Teylers Museum. Andere bekende musea in Haarlem zijn het Frans Hals Museum en Museum De Hallen.

Vastgoedbeheer Haarlem: woningverhuur

Bij Verhuur Vastgoedbeheer kunt u terecht voor het verhuren van uw woning in Haarlem. Wij werken met lokale aangesloten makelaars waardoor u altijd wordt geholpen door een makelaar met kennis van de lokale markt. Door actieve marketing is uw woning binnen de kortste tijd verhuurd. De huurder wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, identiteit en antecedenten. Ook wordt er onder andere een begin- en eindinspectie van de woning uitgevoerd en een waterdicht contract opgesteld. Wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer. Dit betekent dat wij onder andere de huur voor u innen en oplossing bieden bij technische problemen.

Meer informatie over vastgoedbeheer Haarlem of woningverhuur Haarlem via Verhuur Vastgoedbeheer? Neem contact op via het formulier!

Share This